Översikt tjänster

Eltjänst i Falköping har bedrivit verksamhet i över 40 år. Under dessa år har verksamheten naturligtvis genomgått en enorm utveckling och förändring. Nedan sammanfattas kort ett urval av de tjänster vi har att erbjuda.

Installationer

Vi utför kompletta elektriska elinstallationer inom kraft och belysning. Vi anpassar våra lösningar efter varje kunds krav och önskemål och tar hand om hela arbetet, från konstruktion till driftfärdig anläggning.

Läs mer om våra installationstjänster >>

Belysningsplanering och ljusdesign

Ljus anses vara den bästa stämningsskaparen i vår omgivning. Det påverkar vårt välbefinnande och våra förutsättningar för att kunna arbeta, trivas och lösa uppgifter på ett tillfredsställande sätt.

Läs mer om ljusdesign >>

Larm, tele och nätverk

Vi hjälper till vid utbyggnation av befintligt tele-, data- och larmsystem eller hjälper till med allt från idé och konstruktion till driftsättning och dokumentation av nyinstallerade nät och system.

Läs mer om larm, tele och nätverk >>

Solceller

Vi installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar åt både privatpersoner och företag. Vi hjälper dig hela vägen med allt från blanketter, anmälningar och bidragsansökningar till en nyckelfärdig anläggning.

Läs mer om solceller >>

Reparation och service

Vi älskar att laga saker! Och inte nog med det. Vi lagar det mesta till rimliga priser och kan självklart ge dig kostnadsförslag och rådgivning.

Läs mer om reparation och service >>

Maskininstallation

Eltjänst har med åren samlat på sig stor erfarenhet av installation och flyttning av industriella maskiner.

Läs mer om maskininstallationer >>

Energibesparing

Det finns idag många belysningsanläggningar med över 10 år på nacken som drar onödigt mycket energi. Med en ny anläggning kan energikostnaderna minskas med upp till 90% och dessutom blir belysningen bättre.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig energispara >>

Dokumentation och kontroll

Saknar du helt eller vill uppdatera dokumentationen till din installation? Vi utför el- och konstruktionsritningar i CAD med lagerstruktur och kan med hjälp avancerade instrument testa din elanläggning för att ta reda på hur den mår.

Läs mer om dokumentering och kontroll >>