Lediga jobb

Uppdaterad 10:e mars 2023

Eltjänst i Falköping är under stadig utveckling och stärker nu kraftigt sin förmåga att leverera kvalificerade tjänster. Vi söker därför fler medarbetare inom följande områden.

  • Solcellsmontör med elektrikerutbildning

Tjänsten omfattar montage och installation av solcellsanläggningar på villor och andra mindre fastigheter. Under vintermånaderna november till februari monterar vi inte solcellsanläggningar och då arbetar du istället med andra typer av elinstallationsarbeten. 

  • Serviceelektriker

Tjänsten omfattar installationsuppdrag och servicearbeten hos fastighetsbolag, mindre industrier, företag och privatpersoner. Arbetsuppgifterna är breda och omväxlande vilket ger en hög variation i arbetet. En stor del av arbetet sker självständigt och du får i stor omfattning möjlighet att planera ditt arbete.

  • Styrelektriker

Tjänsten omfattar huvudsakligen kabeldragning, montage av apparater och inkopplingar i styr- och övervakningsentreprenader. Vi samarbeter med ett flertal styentreprenörer där vi anlitas för att utföra styrinstallationer i bland annat skolor och kommerciella fastigheter.

Att arbeta hos oss

Eltjänst består idag av sex kontors- och butiksanställda samt nitton elektriker.  

Våra värderinga kan sammanfattas väldigt enkelt:

- Nöjda kunder

- Nöjda medarbetare

Tillsammans jobbar vi varje dag för att uppnå detta.

Vi sitter i nybyggda och nyrenoverade lokaler i centrala Falköping, samt i en mindre filial i Floby. Vi arbetar huvudsakligen i Falköping och Floby men åtar oss också uppdrag i Skara, Skövde, Vara och Mullsjö med omnejd.

Vid årets slut delar vi på resultatet i form av en bonus till alla anställda.

 

Vem söker vi?

Du har bred erfarenhet av elinstallation och service.

Du delar våra värderingar i att det viktigaste i arbetet är att uppnå eller överträffa kundens förväntningar samt bidra till god kamratskap och hög trivsel på företaget. Vi värderar personliga egenskaper och samarbetsförmåga väldigt högt.

 

Urval och intervjuer kommer ske löpande. För att ansöka om tjänsten kontakta:

Mats Karén, 0705 55 62 44

Stefan Karlsson, 0706 53 03 35

Andreas Götlind, 0703 43 28 32