Senaste nytt

Säker Julhandel

För att göra julhandeln säker för både kunder och personal har vi vidtagit ett antal åtgärder för att minska risken för smittspridning.

 

Trängsel

- Vi har satt upp en ringklocka utanför butiken som man ringer på för att bli insläppt i butiken

- Vi tillåter max 3 sällskap samtidigt i butiken.

- När köbildning utanför butiken uppstår ber vi er hålla 2 meters avstånd till framförvarande medmänniska. 

 

Egentid i butiken

För de som vill undvika kontakt med andra människor helt och hållet erbjuder vi egentid i butiken. Ring oss på 0515-71 12 44 för att boka 15 minuter där du är helt själv i butiken. Bokningsbara tider är mellan 08:00-09:30 måndag - torsdag. Denna tjänst erbjuder vi fram tills årsskiftet.

 

Kostnadsfri hemleverans

Vi erbjuder också att leverera varor med hemleverans utan kostnad. Betalning sker då via faktura som överlämnas tillsammans med varorna. Ring oss på 0515-71 12 44 eller maila oss på info@eltjanstifalkoping.se för att göra en beställning.

 

Skyltfönster och instagram

Hela sortimentet med adventsljusstakar, stjärnor mm finns i skyltfönstret, så du behöver inte gå in i butiken för att se vårt utbud.

Vi har också lagt upp bilder och filmer på vårt sortiment på vårt instagramkonto:

www.instagram.com/eltjanstifalkoping/

 

 

Stefan Karlsson 2020-11-26 14:10

Höstens projekt

Än så länge märker vi inte av den hotande lågkonjunkturen.

Med flera stora projekt på beställningslistan ser det ut att bli full fart i höst.

Kolla in sidan med pågående projekt för att se vilka projekt vi är delaktiga i under hösten 2019 och våren 2020.

Stefan Karlsson 2019-09-18

Investera i framtiden med Solceller

Vi har återigen breddat vår kompetens och storsatsar inom området solceller.

Vi kan nu erbjuda nyckelfärdiga solcellsanläggningar åt både privatpersoner och företag. Vi hjälper dig hela vägen med allt från blanketter, anmälningar och bidragsansökningar till en nyckelfärdig anläggning.

Läs mer om solceller!

Stefan Karlsson 2019-08-01

Vi söker återigen fler elektriker

Eltjänst i Falköping är under stadig utveckling och stärker nu kraftigt sin förmåga att leverera kvalificerade tjänster. Vi söker därför fler medarbetare inom följande områden.

  • Entreprenadelektriker

Tjänsten omfattar entreprenaduppdrag inom allt från nybyggnation av villor till större affärs- och industrilokaler. Vi utför mestadels projekt i Falköpings kommun och angränsade kommuner men utför ibland uppdrag längre bort. Du kommer jobba både självständigt på mindre uppdrag och i team på större entreprenader.

  • Serviceelektriker

Tjänsten omfattar installationsuppdrag och servicearbeten hos fastighetsbolag, mindre industrier, företag och privatpersoner. Arbetsuppgifterna är breda och omväxlande vilket ger en hög variation i arbetet. En stor del av arbetet sker självständigt och du får i stor omfattning möjlighet att planera ditt arbete.

  • Industrielektriker

Tjänsten omfattar servicearbeten på större industrier. Du kommer att ansvara för de elektriska installationerna och arbeta i nära samarbete med maskinmontörer. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik.

 

Att arbeta hos oss

Eltjänst består idag av fyra kontors- och butiksanställda samt sexton elektriker.  

Våra värderinga kan sammanfattas väldigt enkelt:

- Nöjda kunder

- Nöjda medarbetare

Tillsammans jobbar vi varje dag för att uppnå detta.

Vi sitter i nybyggda och nyrenoverade lokaler i centrala Falköping, samt i en mindre filial i Floby. Vi arbetar huvudsakligen i Falköping och Floby men åtar oss också uppdrag i Skara, Skövde, Vara och Mullsjö med omnejd.

Vid årets slut delar vi på resultatet i form av en bonus till alla anställda.

 

Vem söker vi?

Du har bred erfarenhet av elinstallation och service.

Du delar våra värderingar i att det viktigaste i arbetet är att uppnå eller överträffa kundens förväntningar samt bidra till god kamratskap och hög trivsel på företaget. Vi värderar personliga egenskaper och samarbetsförmåga väldigt högt.

 

Urval och intervjuer kommer ske löpande. För att ansöka om tjänsten kontakta:

Mats Karén, 0705 55 62 44

Stefan Karlsson, 0706 53 03 35

Andreas Götlind, 0703 43 28 32 

Stefan Karlsson 2019-04-03 16:21

Vi satsar vidare och anställer elektriker

På tre år har vår omsättning ökat med 80% och nu siktar Falköpings största lokala elinstallationsföretag ännu högre. Vi söker därför en erfaren och driven elektriker till Falköping.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten omfattar installationsuppdrag och servicearbeten hos fastighetsbolag, industrier, företag och privatpersoner. Arbetsuppgifterna är breda och omväxlande vilket ger en hög variation i arbetet. En stor del av arbetet sker självständigt och du får i stor omfattning möjlighet att planera ditt arbete.

 

Att arbeta hos oss

Eltjänst består idag av två kontors- och butiksanställda samt tolv elektriker. Företagets två ägare jobbar tillsammans med anställda ute på fältet och sitter följaktligen inte och kommenderar med fötterna på skrivbordet. 

Våra värderingar kan sammanfattas väldigt enkelt:

- Nöjda kunder

- Nöjda medarbetare

Tillsammans jobbar vi varje dag för att uppnå detta.

Vi sitter i nybyggda och nyrenoverade lokaler i centrala Falköping, samt i en mindre filial i Floby. Vi arbetar huvudsakligen i Falköping och Floby men åtar oss också uppdrag i Skara, Skövde, Vara och Mullsjö med omnejd.

Vid årets slut delar vi på resultatet i form av en bonus till alla anställda.

 

Vem söker vi?

Du har bred erfarenhet av elinstallation och service.

Du delar våra värderingar i att det viktigaste i arbetet är att uppnå eller överträffa kundens förväntningar samt bidra till god kamratskap och hög trivsel på företaget. Vi värderar personliga egenskaper och samarbetsförmåga väldigt högt.

Det är meriterande att ha djup kunskap inom installation, svagström, service och reparationer.

 

Urval och intervjuer kommer ske löpande. För att ansöka om tjänsten kontakta:

Mats Karén, 0705 55 62 44

Stefan Karlsson, 0706 53 03 35

 

 

 

Stefan Karlsson 2017-02-16

Nya lärlingar under sommaren

Vi hälsar två nya killar välkomna till oss, Ludvig Garenfeldt och Oscar Gradéus.

 

Båda två tog i våras studenten från Ållebergsgymnasiets enastående elprogram.

 

Vi fick möjlighet att träffa och lära känna Oscar och Ludvig när de genomförde sin sju veckor långa arbetsplatspraktik i årskurs 3 hos oss. Vi blev imponerande av deras fina attityd och trevliga sätt och hoppas att de kommer trivas hos oss.

 

Välkomna!

Stefan Karlsson 2016-08-28 19:49

Eltjänst tar över Floby Elektriska

I 34 år har Bo Gustavsson och Christian Ekblom utfört elinstallationer åt privatpersoner och företag under Floby Elektriskas fana. Med pensionen i antågande var det dags att hitta en lämplig efterträdare. Eltjänst i Falköping steg fram som det självklara valet.

 

"När Bosse ringde mig och berättade att Floby El var till salu kände jag direkt att vi var rätt företag att ta över flaggan", säger Mats Karén, delägare och VD för Eltjänst i Falköping.

Eltjänst har redan i dag stark anknytning till Floby via Mats Karén som är uppväxt och bosatt på orten. Eltjänst har sedan innan också flera stora kunder i Floby med omnejt - Axima, ICS Fastigheter och givetvis ett flertal privatpersoner och lantbrukare.

 

Fokus på En trygg övergång 

Bosse kommer arbeta vidare som timanställd på Eltjänst medan Christian har valt att köra på i egen regi med att bygga apparatskåp åt APoT.

"Vi är överlyckliga att Bosse valt att jobba vidare hos oss i början. Det viktigaste för oss är att kunderna känner sig trygga och att övergången går smidigt för alla. Flobyborna ska veta att det även i framtiden kommer finnas elektriker på orten som snabbt är på plats och hjälper till", berättar Stefan Karlsson, delägare Eltjänst i Falköping.

 

Lokalen och lagret på Storgatan 3 kommer vara kvar precis som innan. Mats kommer finnas på plats varje morgon och lämna ut material, ta emot jobb och bistå kunder. Huvudsakligen är det Mats och Bosse som kommer sköta ruljansen i Floby, men vid ökat behov står fler montörer redo att infinna sig.

"Många av våra montörer har lokal anknytning till Floby via släktningar eller bekant och är jättesugna på att komma hit och träffa nya kunder", berättar Mats.

 

Med Bosse på lönelistan och Floby Elektriskas verksamhet i portföljen är Eltjänst nu större än någonsin. Redan före köpet av Floby El hade omsättning på bara några år ökat med nära 50%.

"Vi är inne i ett väldigt expansivt läge just nu och förvärvet av Floby Elektriska ligger helt rätt strategiskt för oss", säger Stefan.

 

Alla vi på Eltjänst vill tacka Bo och Christian för möjligheten att få ta över och driva vidare Floby Elektriska.

"Vi hoppas kunna möta upp och överträffa alla nya kunders förväntningar och ser fram emot att sätta igång och arbeta och visa vad vi går för!", avslutar Mats.

 

För ytterligare information

Mats Karén, VD och delägare, Eltjänst i Falköping AB

Tel: 0705-55 62 44

E-post: mats@eltjanstifalkoping.se

 

Stefan Karlsson, delägare, Eltjänst i Falköping AB

Tel: 0706-53 03 35

E-post: stefan.karlsson@eltjanstifalkoping.se

 

 

Stefan Karlsson 2015-08-03

Tillökning i familjen

Vi hälsar Marcus Andersson varmt välkommen till oss på Eltjänst.

Marcus är anställd som lärling och kommer raka spåret från klassrummet på Ållebergsgymnasiets ellinje till oss. 

Under våren har Marcus praktiserat på Eltjänst och verkligen visat framfötterna. Detta resulterade i ett jobberbjudande direkt efter skolavslutningen som Marcus givetvis nappade på.

Välkommen Marcus!

 

 

Stefan Karlsson 2015-06-29

Mycket på gång under 2015

Efter ett år kantat av spännande projekt, nya kunder och full fart mest hela tiden, ser Eltjänst fram emot ett 2015 som ser ut att bli minst lika fartfyllt.

 

Nya serviceuppdrag och Sammarbetspartners

I samband med årsskiftet har Eltjänst knutit flera nya stora och små kunder. Här följer några av dessa:

  • Falbygens Energi's Kraftvärmeverk: Vi har fått uppdraget att utföra service på alla värmeverksanläggningar i Falköpings Kommun.
  • Bringwell: Efter flera projekt med flytt och installationer av maskiner för läkemedelsproduktion får vi nu också ta över fastighetens övriga installationer.
  • Vidar Fastigheter: Fastighetsbolaget som äger den mycket populära "Vidarfastigheten" på Smedjegatan.
  • Töreboda Svets: Vi kommer utföra projektbaserade installationer i sammarbete med Töreboda Svets, bland annat containermackar.

 

Ny sERVICE- OCH Larmtekniker

Den 27:e december startade Adam Forsman sin anställning på Eltjänst. Han har tidigare jobbat på Flexservice i Skövde, Falköpings Larm och nu senast på entreprenadverksamhet i Oslo. 

Adam har stor erfarenhet av larm, passge och säkerhetssystem och breddar vår kompetens inom detta område.

Vi hälsar Adam varmt välkommen och ser fram emot många år tillsammans!

Samtidigt lämnar Sabi oss efter 18 år. Vi önskar dig lycka till på Ållebergsgymnasiets Elprogram och hoppas du förser oss med många duktiga elektriker framöver!

 

Framskridna planer på tillbygge

Efter de senaste årens kraftiga tillströmmning av nya kunder och större omsättning för både butik och installation, har behovet av större lokaler blivit påtagligt.

Det har tidigare funnits planer på att flytta verksamheten till nya lokaler, men närheten till centrum, de goda parkeringsmöjligheterna och tillgängligheten har gjort att vi istället valt att satsa på att stanna kvar på Jakobsgatan.

På kartan till höger är den gröna fyrkanten tillbygget. Befintlig butik och lager finns på Jakobsgatan 3.

Tillbygget blir på närmare 200m2 och kommer hysa nytt lager, lunchrum och intag för leveranser. 

Utöver tillbygget kommer också befintliga lokaler byggas om för att göra plats för en större butik och kontor.

Det finns också planer för en ny parkeringplats tillsammans med BRF Glasmästaren på södersidan om fastigheten.

Håll utkik på hemsidan för mer information om tillbygget!

 

Slutligen vill vi på Eltjänst önska alla våra kunder och bekanta en god fortsättning på det nya året!

 

Stefan Karlsson 2015-01-11

Vi söker elektriker!

Vi söker nu en duktig service-montör med bred erfarenhet inom elbranschen.

 

 

Stefan Karlsson 2014-11-27