Vi söker återigen fler elektriker

Eltjänst i Falköping är under stadig utveckling och stärker nu kraftigt sin förmåga att leverera kvalificerade tjänster. Vi söker därför fler medarbetare inom följande områden.

  • Entreprenadelektriker

Tjänsten omfattar entreprenaduppdrag inom allt från nybyggnation av villor till större affärs- och industrilokaler. Vi utför mestadels projekt i Falköpings kommun och angränsade kommuner men utför ibland uppdrag längre bort. Du kommer jobba både självständigt på mindre uppdrag och i team på större entreprenader.

  • Serviceelektriker

Tjänsten omfattar installationsuppdrag och servicearbeten hos fastighetsbolag, mindre industrier, företag och privatpersoner. Arbetsuppgifterna är breda och omväxlande vilket ger en hög variation i arbetet. En stor del av arbetet sker självständigt och du får i stor omfattning möjlighet att planera ditt arbete.

  • Industrielektriker

Tjänsten omfattar servicearbeten på större industrier. Du kommer att ansvara för de elektriska installationerna och arbeta i nära samarbete med maskinmontörer. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik.

 

Att arbeta hos oss

Eltjänst består idag av fyra kontors- och butiksanställda samt sexton elektriker.  

Våra värderinga kan sammanfattas väldigt enkelt:

- Nöjda kunder

- Nöjda medarbetare

Tillsammans jobbar vi varje dag för att uppnå detta.

Vi sitter i nybyggda och nyrenoverade lokaler i centrala Falköping, samt i en mindre filial i Floby. Vi arbetar huvudsakligen i Falköping och Floby men åtar oss också uppdrag i Skara, Skövde, Vara och Mullsjö med omnejd.

Vid årets slut delar vi på resultatet i form av en bonus till alla anställda.

 

Vem söker vi?

Du har bred erfarenhet av elinstallation och service.

Du delar våra värderingar i att det viktigaste i arbetet är att uppnå eller överträffa kundens förväntningar samt bidra till god kamratskap och hög trivsel på företaget. Vi värderar personliga egenskaper och samarbetsförmåga väldigt högt.

 

Urval och intervjuer kommer ske löpande. För att ansöka om tjänsten kontakta:

Mats Karén, 0705 55 62 44

Stefan Karlsson, 0706 53 03 35

Andreas Götlind, 0703 43 28 32 

Stefan Karlsson 2019-04-03 16:21