Installation

Vi utför kompletta elektriska elinstallationer inom kraft och belysning. Vi anpassar våra lösningar efter varje kunds krav och önskemål och tar hand om hela arbetet, från konstruktion till driftfärdig anläggning.

Vi jobbar åt såväl privatpersoner som företag i hem, bostäder, skolor, kontor, lager, offentliga lokaler, industrier, lantbruk, gårdar m.m.

Inget är för litet

Vi erbjuder dig som kund optimala lösningar utifrån ditt specifika behov. Vi utför allt från små service- och reparationsarbeten till kompletta helhetslösningar inom el, tele, data och larm. Vi har en stark känsla för ekonomi i såväl stora som små beslut och är därför alltid måna om att tillgodose den mest optimala lösningen för kunden.

Utmaningar

i ser varje arbete som en utmaning, oavsett storlek och omfattning. Vi administrerar arbeten som varar från en timme upp till många hundra arbetstimmar.

ROT-arbeten

Vi utför givetvis ROT-arbeten och tar hand om allt pappersarbete för att underlätta för er som kund.

Läs mer om ROT-avdrag >>

Kvalitetsarbete

Med våra elinstallationer kan du känna dig trygg som kund! Vi använder endast material av högsta kvalitet och alla installationer utförs av kunniga elektriker enligt gällande regler.