Nu drar vi igång igen!

Efter en härlig sommar med sol, bad (och en hel del fotboll) är nu semestern över och vi är tillbaka i full styrka. 

 

Ändringar i laguppställningen

Under sommaren har en montör lämnat oss, och en ny har anländit. 

Mikael Källerklint har efter bara ett år hos oss valt att välja en annan inriktning inom yrkeslivet, och kommer i september påbörja sin utbildning till Polis på polisskolan i Växjö. Vi tackar för det fina kamratskapet och det väl utförda arbetet du bidraget med under det senaste året, och önskar dig lycka till i framtiden.

Samtidigt har vi förstärkt med en erfaren montör med över 25 år i yrket, Tommy Torstensson. Med anställningar på Bravida, Elektrikerna i Skövde och nu senast som elektriker på Kinnarps kontorsmöbler, tillför Tommy massor med erfarenhet och kunskap.

Vi välkomnar Tommy till Eltjänst och ser fram emot många år tillsammans!

 

Fortsatt satsning på butiken

Efter Falköpings Elektriskas nedläggning i våras, står Eltjänst kvar som den sista kompletta elbutiken i Falköping. I höst satsar vi på att utöka vårt redan breda sortiment av både belysning och småel. Vi hoppas därmed, som alltid, kunna erbjuda alla Falköpingsbor den bästa servicen och möta allas behov.

Inom kort kommer vi också starta upp ett bonussystem i samarbete med Falköpings Tidning och Aktiv handel. Detta innebär att du som kund kommer kunna samla bonuspoäng på dina inköp hos oss. Därefter kan poängen användas för att få rabatt på dina nästkommande köp. Avsikten är att åter göra handeln i Falköping attraktiv och motverka den negativa trenden med butiker som slår igen och tomma lokaler. Vi ser väldigt positivt på detta initiativ och hoppas att det leder till att handeln i Falköping repar sig.

På horisonten finns också planer för en rejäl renovering av butiken. En större och öppnare butikyta med mer fokus på armaturer och belysning är huvudmålet. Håll ögonen öppna för mer information om detta!

 

Väl mött i höst!

 

Stefan Karlsson 2014-08-23