Luftvärmepumpar

Tillsammans med vår certifierade samarbetspartner inom kylinstallation kan vi erbjuda våra kunder en komplett och driftsatt installation av värmepumpar. Vi säljer uteslutande luftvärmepumpar från en av marknadens ledande tillverkare, Panasonic.

 

 

Vi fixar allt

Vi står för allt, så att du som kund inte behöver göra något annat än lyfta på luren och slå oss en signal. Därefter är det bara att njuta av den härliga värmen som en luftvärmepump ger.

 

Komplettera din anläggning

Luftvärmepumpar är ett utmärkt komplement till ert befintliga värmesystem. Luftvärmepumpen håller en grundvärme i rummen och det befintliga systemet kompletterar när det är riktigt kallt ute. Den ger en behaglig värme med låg driftkostnad ända ner till -25 grader Celsius.
 

Energibesparing

Om huset har en öppen planlösning och innedelen kan placeras centralt kan energibesparingen med värmepump vara ca 30-60%. Den är dessutom lätt att installera vilket gör att den totala installationskostnaden är överkomlig.
 

Mer än bara värme

Luft-luftvärmepumpen kan också kyla huset varma dagar. Till skillnad från andra typer av värmepumpar ger den dessutom också ett bättre inomhusklimat tack vare allergi- och bakteriefilter som neutraliserar allergener och dödar bakterier och virus. Det finns också filter som tar bort dålig lukt och filter som avger negativa joner till rumsluften. Den kan också samtidigt användas som avfuktare.
 

PANASONIC

SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut har testat Panasonics nya Flagship-värmepumpar. Slutsatsen är att det inte finns några modeller på marknaden som är lika energieffektiva eller har större potential för att sänka elräkningen.

Panasonic har dessutom generösa garantier: 5 års garanti, med möjlighet till 6 år om en service utförs efter fyra år.

 

Kontakta oss för kostnadsfritt prisförslag.

Ett hembesök för att avgöra den bästa placeringen av värmepumpen ingår givetvis också.

 

 

Stäng