Senaste nytt

Vi satsar vidare och anställer elektriker

På tre år har vår omsättning ökat med 80% och nu siktar Falköpings största lokala elinstallationsföretag ännu högre. Vi söker därför en erfaren och driven elektriker till Falköping.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten omfattar installationsuppdrag och servicearbeten hos fastighetsbolag, industrier, företag och privatpersoner. Arbetsuppgifterna är breda och omväxlande vilket ger en hög variation i arbetet. En stor del av arbetet sker självständigt och du får i stor omfattning möjlighet att planera ditt arbete.

 

Att arbeta hos oss

Eltjänst består idag av två kontors- och butiksanställda samt tolv elektriker. Företagets två ägare jobbar tillsammans med anställda ute på fältet och sitter följaktligen inte och kommenderar med fötterna på skrivbordet. 

Våra värderingar kan sammanfattas väldigt enkelt:

- Nöjda kunder

- Nöjda medarbetare

Tillsammans jobbar vi varje dag för att uppnå detta.

Vi sitter i nybyggda och nyrenoverade lokaler i centrala Falköping, samt i en mindre filial i Floby. Vi arbetar huvudsakligen i Falköping och Floby men åtar oss också uppdrag i Skara, Skövde, Vara och Mullsjö med omnejd.

Vid årets slut delar vi på resultatet i form av en bonus till alla anställda.

 

Vem söker vi?

Du har bred erfarenhet av elinstallation och service.

Du delar våra värderingar i att det viktigaste i arbetet är att uppnå eller överträffa kundens förväntningar samt bidra till god kamratskap och hög trivsel på företaget. Vi värderar personliga egenskaper och samarbetsförmåga väldigt högt.

Det är meriterande att ha djup kunskap inom installation, svagström, service och reparationer.

 

Urval och intervjuer kommer ske löpande. För att ansöka om tjänsten kontakta:

Mats Karén, 0705 55 62 44

Stefan Karlsson, 0706 53 03 35

 

 

 

Stefan Karlsson 2017-02-16